Bij Flood Design Studio verleggen we grenzen. We bouwen er bruggen naar doelen. We creëren en vertellen er verhalen. Bij Flood doen we er alles aan om van elk merk een uniek gegeven te maken. 

Van schoonheidssalons tot streamingdiensten, van slagers tot tuinaanleggers. Voor Flood is geen enkel project te groot of te klein. Wij geloven in sterke merken en wij geloven er nog meer in, dat elk merk potentieel heeft om een sterk merk te worden. 

RIET --139.jpg

From idea till experience-

RIET --135.jpg
Why every brand needs a unique branding and crystal clear communication
  • Jij en je bedrijf zullen sneller en sterker groeien.

  • Je kan consistenter communiceren waardoor je de juiste doelgroep zal aanspreken.

  • Je bedrijf wordt sneller herkend en onthouden.

  • Je creëert customer loyalty waardoor bestaande klanten blijven terugkomen.

  • Je imago zal de juiste gevoelens oproepen bij je doelgroep.

  • Je bedrijf zal zich onderscheiden van de concurrentie.

  • Je zal toekomstige klanten makkelijker kunnen overtuigen.

  • Je bedrijf zal als professioneel ervaren worden.

 
Services-

Branding and visual identity

Sterke merken onderscheiden zich van andere merken door duidelijk te communiceren. Hun huisstijl is uniek en consistent, ze spreken klare taal en ze raken hun klanten tot diep in het hart. Alles wat ze zeggen, doen en uitstralen vormt één onbreekbaar geheel. Branding rijkt verder dan een logo, kleuren en fonts. Je moet je branding ademen en voelen.

Elk bedrijf heeft nood aan een visuele identiteit die de spiegel vormt van het bedrijf zijn visie, missie en filosofie. Hoe klein of groot jouw bedrijf ook is. Een unieke branding brengt jou een stap dichter bij succes. 

Ben jij niet meer overtuigd van jouw huidige branding? Of bestaat die helemaal nog niet? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we bekijken samen hoe we jouw verhaal kunnen doen schitteren. 

Print solutions

and graphic design

Een sterke huisstijl kan zich in de toekomst ook vertalen in drukwerk. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, verpakking ect. Print is iets tastbaars en zet je merk kracht bij. Klanten willen merken kunnen voelen en wat is er beter dan hen effectiefs iets in handen geven? 

 

Bij Flood Design Studio kan je voor alles terecht. Van standaard drukwerk tot de meest speciale verzoeken. Flood Design Studio werkt samen met een hele resem aan specialisten zodat elke vraag beantwoord kan worden. 

Ook voor andere grafische uitingen kan je bij Flood Design Studio terecht. Denk hierbij aan webdesign, social media design, social media beheer ect. Nog niet zeker welke uitwerkingen een match zouden zijn met jouw bedrijf? Snuif wat inspiratie op in mijn portfolio of neem contact met mij op voor vrijblijvend advies. 

Illustrations and portraits

Flood Design Studio specialiseert zich ook in custom made illustraties en portretten. Van illustratiestijlen voor merken tot single use illustraties voor campagnes of verpakkingen. Voor elke vraag en elk bedrijf heeft flood het juiste antwoord klaar. 

Ook particulieren kunnen bij Flood Illustraties laten maken. Als cadeau of gewoon om je eigen leefruimte wat op te leuken. Benieuwd naar welke illustraties ik al eerder realiseerde voor klanten? Ontdek ze in mijn portfolio onder illustraties.

 
 
 
Workflow-
RIET --130.jpg
01. Free intake call

Eerst kijken we naar wat uw wensen zijn, wat uw bedrijf nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn.

RIET --144.jpg
02. Ideation and creation

Na een grondige research zullen we een strategie bepalen en beginnen met ontwerpen.

RIET --120.jpg
03. Proposal

Na een uitgebreid designproces ontvang je een onderbouwd voorstel. 

Recent projects-