About-

Flood Design Studio is een grafisch bureau dat gedreven is door passie, esthetiek en grafische precisie. Bij Flood beogen we merken te vertalen in impactvolle belevingen die klanten raken tot in het hart.

RIET --96.jpg

Flood Design Studio werd opgericht in 2020. Wilde dromen, passie en doorzettingsvermogen liggen aan de basis van die grondvesting. Het belang van sterke visuele communicatie en klare taal wordt nog maar al te vaak onderschat door bedrijven, start-ups en door de mensen die zich verschuilen achter die merken. Daarom zijn wij er. Flood is gedreven door zijn vak en put kracht uit uniek design en krachtige communicatie. Perfectie bestaat niet, al hopen we bij Flood toch zo dicht mogelijk tegen die grens aan te sluiten.

Vandaag de dag zijn merken niet meer gewoon merken en is communicatie niet meer wat het geweest is. Klanten zijn niet op zoek naar boodschappen, wel naar waarde, empathie en herkenning. Flood bouwt merken van scratch op. Gebaseerd op een solide strategie, creëren we bij Flood merken die naast menselijk en aanspreekbaar ook een impactvolle beleving zijn. Dat alles omhult in een verfrissend en eenvoudig jasje. Het design zelf. 

The face behind-

RIET --7.jpg

Dat Riet een dromer is hebben jullie alvast gemerkt. Dat ze een doorzetter is, bewijst de leeftijd waarop ze Flood oprichtte. Drieëntwintig

lentes jong en toch al volop bezig met haar levensdoelen te behalen. Haar grootste doel? Zowel kleine als grote bedrijven het belang doen inzien van sterke communicatie en daarbovenop het ook nog eens toegankelijk maken voor iedereen. Dus niet alleen voor de grote spelers op de markt die al een stevige portefeuille hebben gevuld. Volgens haar moet elke persoon en elk bedrijf de kans krijgen zijn dromen te verwezenlijken. En mag sterke communicatie en een unieke visuele identiteit nu vaak datgene zijn wat vele nog ontbreekt. 

Riet wil samen met mensen, ondernemers, noem maar op... verhalen creëren die door niemand snel vergeten zijn.